понедељак, 26. децембар 2011.

Oilily торбице за девојчице


Од недавно код нас можете пронаћи и добропознати бренд и на овим просторима – Oilily. У питању су торбице, ранчеви, кофери из колекције за децу, док маме  торбе могу да одаберу у преслаткој радњици која се налази у ЕуроцентруOilily.


Дакле, све стварчице можете да спакујете у овај прелепи кофер на точкиће и кренете на пут. Кофер је црвенкасте боје и цео је прекривен картама, етикетама и осталим стварима које можете прикупити на путовањима. Пас који се налази иза прозора може да се уклони и на његово место можете поставити на пример слику ваше девојчице. Унутар кофера се налазе еластични каишеви којима можете фиксирати пртљаг. Величина кофера је 30 x 16 x 40 центиментара.Приручан мали кофер, из исте колекције, намењен је правим колекционарима. Са предње стране се налази џеп у облику ракете са сликом куце, коју можете заменити  било којом другом сликом по вашем избору. Величина овог кофера је 32 x 12.5 x 22.5 цм.  


И још једна торба из ове колекције, намењена првенствено мамама које имају бебе, такозвана ''дајперка'', јер има све потребне џепове за пелене, флашице, цуцле,... као и повијалицу.


Овај пресладак ранац у облику меде створен је за романтичне девојчице. Меда није само практичан и модеран, већ може и да се грли! Каишеви који иду преко леђа су подесиви. Величина је 17 x 10 x 22 цм.Новчаник меда, који може да се користи и као торбица која се носи преко рамена, направљен је од меканог, белог лажног крзна. Величина торбице је 13 x 5 x 11.5 цм, а каиш који иде преко рамена је подесив.


Прави зимски ранац за госпођице. Можете га понети на клизање, у биоскоп, у посету позоришту, на плес, ... У црвеној боји, са цветним апликацијама и оивичен вештачким крзном, овај ранац са предње стране има и џеп који се копча на рајсфершлус и који је довољно велики да у њега могу да стану папирне марамице и резервне рукавице.

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...