понедељак, 26. децембар 2011.

Снижење зимске колекције


Од понедељка 19. децембра  почело је велико новогодишње снижење на целокупан асортиман гардеробе из колекција за јесен-зиму 2011.Обрадујте ваше малишане комадом гардеробе у којем ће изгледати потпуно предивно док отвара пакетиће. Можете да одаберете и поклон за испод јелке код нас, а ми ћемо га упаковати у прелепу црвену кутију и ваш пакетић је спреман!Припремите се за снежне дане који нас очекују и одаберите шал, капу, рукавице по цени нижој за 30%. Такође, зимске јакне можете купити по цени нижој за 20 и 30%,али вас такође подсећамо да имамо још пар прошлогодишњих модела који се сада могу купити упола цене.Хаљинице, панталоне, хеланке, мајице,... такође су снижене!!!
Све Desigual торбице и хеланке су снижене 30%.

Од понедељка 26. децембра биће снижене и Oilily торбице за 30%,као и Pediped ципеле и чизме за 10-20%.Поред гардеробе, обуће и торбица можете обрадовати ваше малишане и играчкама које имамо у понуди.

Coka Kavalini носе у себи нежност неких прошлих времена. Ове уникатне играчке настају у малом атељеу Невене Гојковић у Београду. Свог власника ће одвести у далеке, неистражене пределе. Не траже много заузврат, хране се сновима, а ужинају машту. Кравица, коњић, магаренце и остала дружина вас чека спремна за нове авантуре.Математичке играчке које ће ваше дечаке и девојчице научити шта је пирамида, купа, шта квадрат, а шта коцка излазе из руку Славице Павлице Тирнанић, професорке математике.Ова иста професорка од малих ногу гаји љубав према рукотворинама и кроз ове дивне, ручно прављене, уникатне шналице и рајфове, уз помоћ тракица, дугмади, машница, испуњава своје уметничке снове из младости .


Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...