петак, 30. септембар 2011.

Неколико савета како да летњу одећу понесете у јесен



Врели летњи дани полако пролазе (иако метеоролози кажу да ће михољско лето потрајати до краја октобра) и дошла је јесен. Вероватно се већ питате шта да радите са омиљеном летњом одећом ваших малишана и жао вам је што вероватно неће моћи да је носе и следећу сезену. Ипак, сачекајте мало пре него што је попакујете и због прогнозе, а и због тога што ћете уз добро комбиновање моћи да је носите још неко време. 

Ево неколико савета:

  1. Обуците вашој девојчици хулахопке

 





Хулахопке нису претерано скупе, а може их носити практично испод свега: шортса, хаљине, сукње, дуге тунике, бермуда,... Уз све боје у којима их можете пронаћи, освежићете и целокупан изглед.
 
  1. Претворите летњу хаљину у јесењу тунику

Додавањем кошуље или мајице дугих рукава испод летње хаљине, добићете топлију верзију омиљеног комада. Такође, преко хаљине на бретеле или кратких рукава можете обући дуксић, џемперић, болеро. 


  1. Додајте у горњем делу

Узмите једну летњу мајицу, додајте тањи комад са дугим рукавима који сте носили летос и преко свега обуците неку ширу јакницу, џемперић, прслук,... и малишан је спреман!

  1. Потражите комаде из прошлих сезона!

Велике су шансе да већ у плакару своје девојчице или дечака имате нешто из претходне сезоне што ће моћи да носи и сада. Такође, искористите прилику и по повољнијим ценама докупите пар комада гардеробе који су заиста ефектни. На пример, сомотске бермуде, топли зимски џемпер који тренутно можете користити уместо јакне, шал,...


Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...