петак, 16. март 2012.

Pediped последњи пут?



Више пута сам вам писала о Pediped ципелицама. Моја девојчица и ја их заиста волимо. Лепе су, удобне, квалитетне, лако се уклапају уз разне стилове, а и има их за разне стилове. И када смо пре неки дан чуле вест да увозник за Србију затвара своју малопродајну радњу, а самим тим и велепродају до краја априла, заиста смо се растужиле. Одмах сам одвојила сва три пара у величини 25 која сам имала у радњи и донела их мојој госпођици. Навикле смо се на њих! Да, знам да има и других ципелица у понуди, али када упоредим цену и квалитет који добијем, ове су заиста најисплативије.
Но, поред ових тужних вести, имам и једну радосну за нас, а верујем и за многе од вас. У наредних пар недеља прикупљаћемо поруџбине за колекцију пролеће-лето 2012, а ципелице ће нам стићи најкасније до краја априла (када се горепоменута велепродаја затвара). Наравно, наручићемо и одређену количину ван ваших наруџбина!
Уколико желите неки пар за вашу девојчицу или дечака, верујемо да ће вас обрадовати вест да нудимо 10% попуста на сваки пар који наручите и капаришете (капара износи 50% од вредности ципелица).
Сада још само желим да вам напишем нешто о pediped® технологији. Дакле, као што већ знате, главна одлика ових ципелица је да воде рачуна о потреби стопала које се развија. Обављена су озбиљна истраживања и тестирања да би се развила најсавременија технологија у изради ципелица за децу, коју овај произвођач примењује. 
G2 Technology™ (коришћена је у изради pediped Grip ‘n’ Go™ ципела) обезбеђује активним малцима који су недавно проходали, идеалну комбинацију заштите и флексибилности која побољшава њихову споспбност ходања. G2 Technology™ укључује специјални савитљиви гумени ђон и заобљене ивице које опонашају природни облик стопала детета. Обезбеђује стабилност и мекано поље под прстима за бољи у правилнији контакт са подлогом. Идеална је комбинација заштите и флексибилности. 

Са Flex Fit System™, уз сваки пар pediped Flex® ципела затворених прстију добија се пар прилагодљивих уложака који омогућавају да се ове дечије ципеле носе дуже него обично!!! Ови додатни улошци смањују ципелицу за пола броја. Једноставно уклоните уложак у боји, који је већ у ципелици и испод њега уметните добијени бели уложак, а затим оригинални уложак вратите преко њега. Watch Video for step-by-step instructions.

Кости у дечијм стопалима састављене су од кошчица које се нису у потпуности оформиле и окоштале, а напослетку ће се формирати 26 костију у сваком стопалу. Ове кости треба да послуже током целог живота. Ципеле које су превише круте или уске могу трајно да промене облик стопала, али pediped® обућа са Memory Foam Technology™ (MFT™) обезбеђује подршку и комфор коју стопала наше деце заслужују.
MFT™ означава унутрашњи ђон од меморијске пене који савршено пријања на дечија стопала, на овај начин понаша се као природна подлога и подржава табан на свим тачкама. MFT™ такође обезбеђује одличну апсорпцију, обезбеђујући стопало од клизања у ципели. Ова технологија може се пронаћи у одређеним Grip ‘n’ Go™ и Flex® колекцијама.

Machine Washable TechnologyНема више прљавих ципела! Pediped Grip ‘n’ Go™ и Flex®  линија вам нуде одређени број модела који се перу у машини за веш. Када их перете, уклоните све постојеће улошке, залепите чичак траке и убаците их у машину. Најбоље саме, у хладној води и уз блажу центрифугу. Немојте додавати избељивач, употребите уобичајени прашак. Осушите их без директног излагања сунцу, а затим вратите улошке. Немојте их сушити у машини за сушење веша.

Water-safe Shoes - Ове ципелице су веома лагане, еколошке и способне да се ухвате у коштац са пљускањем и прскањем, па ће и након дана проведеног на базену или на плажи изгледати једнако добро. Све ципеле са овом ознаком се такође могу прати у машини.

Non-slip Sole Новина у изради омиљених pediped® Originals ципелица је неклизајући ђон који је доступан код свих модела који се први пут могу видети овог пролећа.

2 коментара:

  1. Анониман22. март 2012. 17:17

    Poštovana gospođo,

    i mi smo jako tužni, ali šta da se radi :(...

    Doći ćemo do Vaše radnje i ostaviti porudžbinu i kaparu, da barem još ovo proleće/leto uživamo u Pedipedu.

    Vidimo se!

    Aleksandra

    ОдговориИзбриши

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...