среда, 22. фебруар 2012.

Зимски детаљи: капе, шалови, рукавице,...Потребно је више него добра зимска јакна да вас и вашег малишана угреје кроз дугу хладну зиму. Да, знам да је зима већ на крају, али можда управо због тога и није лоше да искористите снижење од чак 50% и опремите се разним зимским детаљима за следећу зиму.

Вашој малој принцези ће бити потребни: грејачи за уши, капа, шал, рукавице, грејачи за неге и руке, током целе следеће зиме, а чини се, и наредних месец дана. Управо ови зимски детаљи помажу не само да се ваша мала госпођица утопли, већ и да се осећа и изгледа веома модерно. Такође, увесељавају и тмурне зимске дане, што је добро – задовољно дете, још задовољнија мама, а када су маме задовољне, сви су срећни!

Catimini штитници за уши: Ко може да одоли овом цветном изгледу? Плетени и топли, ови грејачи за уши ће учинити да ваша принцезица буде веома модерна и што је још важније, угрејана.

Catimini рукавице:  Ко каже да рукавице служе само да угреју руке? И оне такође могу да буду прелепе! Ове рукавице су доказ те тврдње.


Catimini шал и капа: Савршено се уклапају уз претходне рукавице! Уз овај комплет вашој девојчици сигурно неће бити хладно током зиме. Оба детаља су додатно постављена меканим памучним платном.

Catimini капа: Ова преслатка циклама капа са цветићима је прави детаљ за сваку шик бебу.


Catimini шал и капа: Овај комплетић намењен је правим малим госпођицама. Капа може да се носи и као капица преко ушију, али и као берета. Пратећи шал са ресицама је ту да употпуни изглед, а рукавице да дају завршни печат и угреју прстиће.


Catimini Urban комплет: За госпођице са стилом, овај комплет просто одише префињеношћу и романтиком. Мекан и топао учиниће да се ваша девојчица осећа као права дама.


Catimini комплет за дечаке: И дечаци треба да буду у тренду. Није тачно да је неважно шта им облачимо! Ове прелепе и веома корисне капе, са широким ободом који чува уши, меканим памучним платном којим су пресвучене и ''надстрешицом'' за очи, греју и чувају вашег дечака од хладноће. Шал и рукавице из исте колекције у потпуности допуњују причу. Можете да бирате између зелено-сиве и љубичасто-црне варијанте.
Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...