субота, 12. новембар 2011.

Главна правила сезоне



1. Одложите велику куповину. Прво искористите све што имате од летње гардеробе. Слојевито комбиновање кратких рукава са кошуљицама и танким џемперићима је савршено док је још топло (ипак је преко 10 степени). Затим купите само неопходне комаде и наравно неодољиве, како се не би продали, а остатак у следећем месецу када већ лагано крећу распродаје. Можда је прави тренутак да поменемо да новогодишња распродаја у нашем бутику почиње од 20. децембра.

 
2. Комбинујте боје и стилове. Љубичаста, бела, тегет, па затим све нијансе зелене и плаве, све су то боје јесени и зиме која је пред нама. Ту је затим и микс стилова, од урбаних стварчица од џинса до традиционалних детаља у виду штриканих џемпера са цветићима и широких сукњица.


3. Изаберите линије, туфне, карирано. Са овим детаима сте потпуно у тренду!



4. Сукњице су хит. Ако и ваше девојчице воле сукњице, уживаће у препорукама за ову сезону, јер су сукњице потпуно неизоставни комад гардеробе. Неки од следећих текстова биће посвећен искучиво сукњицама. У игри су разни материјали и модели! И да, уколико нисте до сада облачили вашој девојчици сукње, право је време да почнете. Изгледаће потпуно неодољиво!


5. Шарене чарапе. Испод сукњица су обавезне чарапе лудих боја, са штрафтама, цветићима, туфнама, и осталим веселим и дечијим дезенима. 


6. Уз сукњицу иду чизмице. Обавезан детаљ за све шик девојчице!


На крају, остаје вам само да ухватите своју девојчицу за руку и прошетате до нас! Дођите да пробамо различите комбинације!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...