уторак, 11. октобар 2011.

У шетњу до диносауруса?



Изложба ''Свет диносауруса'' отворена је од 3. септембра на платоу код Музеја савремене уметности, на Новом Београду, а реплике ових величанствених животиња у природној величини можете, уколико већ нисте, да видите сваког радног дана од 9 до 19 часова, све до 1. новембра.

Поставка је на отвореном простору и садржи 52 експоната, од којих је сваки реконструисан према последњим научним открићима немачког палеонтолошког истраживачког центра. Поред сваког експоната може се наћи табла са свим информацијама о одређеној врсти.

За време трајања изложбе организују се и разне креативне радионице па ће, на посебно креираном пешчаном простору, најмлађи посетиоци бити у прилици да се играју палеонтолога и археолога.

Диносауруси су се појавили пре 230 милиона година и почели су да освајају свет. Преко 160 милиона година били су неприкосновени владари на Земљи све док нису под, још увек, мистериозним околностима изумрли.

Цена улазнице за одрасле износи 400 динара, док је за децу до 15 година, 350 динара.

LES PETITS се појавио пре нешто више од годину дана и планира да траје бар колико и диносауруси! Због тога вам поклањамо 2 улазнице за децу које можете да искористите већ за викенд, јер метеоролози најавују мало сунца. Дакле, прве две куповине у суботу, 15. октобра, биће награђене по једном улазницом. Дођите до нас, а затим продужите на дружење са диносаурусима!

Добродошли!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...