недеља, 25. новембар 2012.

Добродошли у Les petits!


Светогорска улица се налази у самом срцу Београда, а баш ту у броју 43 налази се прелепи бутик за малишане са стилом - незаобилазно место за све родитеље који трагају за ексклузивним производима и познатим светским брендовима. Добродошли у Les petits!



У овом бутику, пробране понуде, можете пронаћи Catimini, Desigual и Deux par deux гардеробу за девојчице и дечаке од рођења, па све до 12 година, али и по неки комад за маме и тате, Oilily торбе за маме и њихове госпођице, а од сезоне пролеће-лето 2013. и Camper ципелице за ваше мезимце.


Les petits је почео са радом септембра 2010. године, након неколико месеци размишљања, а за све треба захвалити једној посебној девојчици – мојој! Када више нисам била задовољна понудом у граду, почела сам да крстарим интернетом и потпуно се заљубила у Catimini, тако да је управо овај бренд био мој први одабир. На слици је њена прва Catimini мајица!


Потпуно без даха су ме оставиле и Deux par deux хулахопке, па без обзира што овај бренд долази из далеке Канаде трудићу се да га задржим у понуди. Погађате, нисам могла да се одлучим, наручила сам неколико пари хулахопкица и боље да вам не пишем колико ме је коштала царина. Но, нема везе, носила их је две сезоне и потпуно су очаравајуће.


Оно што волим код овог посла је креативни део. Одабир колекција за предстојећу сезону ме толико преплави да сам данима само у томе. Обзиром да обожавам лето, посебно ме радује наручивање управо летње гардеробе и веома ми прија да у тренутку када почиње јесен продужим лето за још неко време, јер се летње колекције бирају у септембру. Ипак, иако нисам баш неки љубитељ зиме, уживам у зимској гардероби, јер су хулахопке, шалови, капе, рукавице, толико инспиративне да уносе боје и оптимизам у тмурне дане без сунца. Такође, приликом одабира колекције за наредну зиму, средином јануара путујем у Париз и веома се радујем томе. Оданде увек донесем још идеја и ситница за моје мало царство.


Волим да мешам и уклапам брендове у бутику и водим рачуна о текстовима и сликама на овом блогу као и фејсбук страницама.


Како би употпунила изглед моје принцезице у понуду су укључене и потпуно непоновљиве Oilily торбице. Управо ова на слици је наш избор за ову зиму.


Наравно, потребан нам је био и неки детаљ за косу, обзиром да је од рођења имамо у изобиљу, па је једна дивна, моја, тетка решила да започне свој давно неодсањан сан и прави нам рајфове и шналице, увек нове, лепше, непоновљиве!


Од скора, радњица нам прелепо мирише на свеже, ручно прављене глицеринске сапуне за децу који су једнако корисни као украс у соби вашег детета, мирис у плакару или весело прање рукица.


У будућности вас очекује још нових брендова, али и мали комадни намештај за дечије собе, као и постељина. Да, порасли смо до своје собе и нисмо баш задовољни понудом.





Хвала вам што верујете у нас!




Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...