недеља, 28. октобар 2012.

Истакните индивидуалност вашег детета



Родитеље широм света карактерише иста жеља – да пруже својој деци највише и најбоље што могу било да се ради о храни, одећи, играчкама или образовању. Сваки родитељ за своје дете мисли да је посебно и гледа на њега као на малог принца или принцезу и наравно, жели да тако и изледа. Постоји много брендова дечије гардеробе на тржишту (истина, нешто мање код нас) - и Катимини је један од њих, али – налази се испед свих!







Бренд је настао у Француској давне 1972. године (неки од нас нису били тада ни у плану) и врло брзо је освојио свет! Специјализован је за израду искључиво дечије гардеробе од рођења па све до узраста од 16 година. Посебан и препознатљив дизајн је освојио срца многих родитеља и деце. Моја девојчица и ја смо просто заљубљене у Катимини!




Увек се трудећи да прикаже креативност и таленат својих дизајнера, Катимини вам омогућава да пронађете оригиналан и прелеп комад гардеробе током целе године. Неке њихове стварчице су заиста уникатне, јер су ручно осликаване и бојене, тако да су идентична понављања немогућа. Деца се осећају веома модерно и у тренду у овој гардероби. Укратко, то је дизајнирана одећа за децу и родитеље који од бренда очекују да им помогне да ''штрче из гомиле''.






Катимини је популаран широм света првенствено због квалитета и обраћања пажње на детаље – апликације (често рађене руком), принтови, рајсфершлуси (ykk), дугмад, нитне,... Ова гардероба је деценијама високо котирана на тржишту управо из ових разлога.



Још једна посебна одлика Катиминија је тканина која се користи приликом израде гардеробе. Коришћење тканине најбољег квалитета спречава било какву иритацију нежне дечије коже. Такође, употребом висококвалитетних материјала гардероба не губи на својој лепоти, текстури и разноликости боја чак ни после безброј прања.





Веома смо поносни што већ трећу зимску сезону за редом можемо да вам понудимо ову прелепу гардеробу!

уторак, 16. октобар 2012.

Изађите напоље




Искористите лепе јесење дане, угасите телевизор и са вашом децом изађите напоље. Уколико сте из Београда, предлажемо вам да одете до Ушћа, Топчидера,  шеталишта на Сави или до Таша и наравно, не заборавите да понесете ваш тротинет. Ова места смо испробали и идеална су! Док уживате у јесењим бојама и пијуцкате кафу на клупи, ваше дете ће уживати у вожњи! Уколико још увек немате тротинет, право је време да набавите један, извежбате вожњу током јесени и спремни дочекате пролеће.




Вожња тротинета је забавна, а ваше дете је на ваздуху и веома је активно. Ово је спортска играчка која поспешује кретање и вежбу и утиче на развој дечије моторике, координације и равнотеже. Развијен је у сарадњи са швајцарским медицинским експертима за децу предшколског узраста. Посебан механизам управљања по принципу преноса тежине омогућава лако и брзо учење вожње. Изненадићете се шта све ваше дете може да уради након само пар минута вожње. А када дође време да се крене кући нема потребе да га носите, одвешће се само!








Сјајан је и као превозно средство до обданишта, а поготово из обданишта, јер се сви малишани (бар је код нас у вртићу тако), окаче мамама или татама о врат! Ми се возимо! Наравно, осим када мама због на брзину испијене јутарње кафе не заборави да га понесе! 



недеља, 14. октобар 2012.

Када је најбоље доба да упишемо дете у школу страних језика?


Бити родитељ детета предшколског узраста заиста није лако. Хиљаду питања, а бар дупло више одговора на њих, свакодневно постављамо себи. Једно од њих је и:

     Када је најбоље доба да упишемо дете у школу страних језика?


Када говоримо о учењу другог језика у предшколском периоду, поготово на млађем узрасту, искуство показује да су родитељски ставови обично искривљени, а очекивања обојена сумњом, негативизмом и рационализацијама типа: још је рано, има за то времена, када пође у школу, ионако ништа неће научити, не зна ни свој језик довољно, то је само бацање пара и помодарство,...




Већина лингвиста и психолога препоручује учење страног језика већ
од 3. године живота!



У веселој, динамичној, разиграној атмосфери у којој су активни актери, присутни целим својим бићем и вођена кроз различите врсте ситуација на језику који се учи ( игра улога, глума, слушање прича, цртање, обликовање, певање, друштвене и друге игре ) деца усвајање језика доживљавају као нормалну активност, па су без унутрашњег напора и увек изнова спремна да учествују у игри као учењу и учењу као игри. Стално понављање омиљених песама, прича и других садржаја, посебно оних који су емоционално обојени, утицаће на ефикасност памћења и усвајања другог језика. Учење језика ''од малих ногу'', на тај начин, у многоме доприноси не само богатијем вокабулару, већ и перфектнијем изговору, пошто се мишићи уста раније навикавају на специфичан начин изговора другог језика.



Деца, дакле, носе предиспозицију за учење свих светских језика и једино је битно да са учењем почну на време и на адекватан начин.




На вама је само да изаберете језик!




Поред професора, дипломираног филолога, рад сваке групе прати и васпитач који активно учествује у раду, тако да су ваши малишани у добрим рукама.


Часови се одржавају 2 пута недељно у трајању од по 45 минута, а целокупан програм се прелази током 2 месеца (новембар-децембар, фебруар-мар, април-мај, јун-јул).


Узраст:
Назив групе:
3 и 4 године
паметнице
5 и 6 година
свезналице
7 и 8 година
питалице
9 и 10 година
свашталице








Можете одабрати један од следећих језика:
енглески, немачки, француски, италијански или шпански



цена:
30е
редовна цена
(месечна)
25 е
промо цена
до краја октобра

                                                                                   

             
ТЕРАЗИЈЕ 38
011/3065-240

уторак, 9. октобар 2012.

Oilily торбице



Још један предиван дечији бренд у нашем шареном царству - Oilily . Прелепе торбице, ранчеви, новчаници, несесери, торбе за школу,... се савршено уклапају уз хаљине, јакне, мајице, капе,...

Слика говори више него хиљаду речи!





Ова Oilily торбица, која се носи преко рамена, је прави избор за вашу госпођицу. Врата која видите се отварају, а девојчици са слике може да се промени хаљина и шешир, чиме се мења њен целокупан изглед. Савршена торбица за забаву током путовања.


Викенд код баке? Краћи пут са мамом и  татом? Одлазак са тетком у шопинг? Овај кофер испуњава сва ваша очекивања. На вама је само да изаберете боју. Плави или розе са принтовима лутке, овај издржљив дечији кофер има велики рајсфершлус и два еластична каиша да сву гардеробу држе на месту. Са предње стране постоји и потпуно независан велики џеп и девојчицa која једва чека да упише име власника!


Величина кофера је 30 x 16 x 40 цм.


Торба кофица је толико слатка да бих је и ја окачила о раме. О мојој маленој девојчици да не причам. Наравно, прву је ухватила! Четкица која је закачена са стране је феноменалан детаљ.

Ова торба може да мења свој изглед онако како ваше дете жели уз помоћ чаробних фломастера који се крију у џепу са стране. Пустите да шара колико жели, мало жуте, мало црвене, не, не, ипак плава,... а затим је једноставно оперете и игра почиње поново.

Из исте ''уметничке'' колекције је и перница! Јуху, још један комплет фломастера!
Величина пернице је 19 x 6,5 x 10 цм.


субота, 6. октобар 2012.

Casa Di Sapone Bento



Casa Di Sapone Bento су природни, биљни, ручно рађени, глицерински сапуни намењени деци, њиховој машти и нежној кожи. 


Сапуни су израђени од нерафинисаних биљних уља: кокоса, палме и рицинуса обогаћени додатком глицерина и различитих етеричних или мирисних уља, а која употпуњују благотворна својства ових сапуна. Етерична уља која се користе су: лаванда, лимун, бресква, кајсија, кокос, ванила, ружа, киви и друга.

Све сапуне израђује дипломирани инжењер технологије, Славица Пејак, запослена у фармацеутској индустрији.

Неодољиви облици сапуна, узбудљиви мириси и боје који привлаче и децу и родитеље, претвориће купање у праву забаву!

Уз сапуне у облику шкољке, корњаче, сове, слона, лептира, аутомобила и многе друге, чаролија купања почиње.

Погодни су као поклон, украс, мирис који се шири из плакара, али и за свакодневно коришћење и уживање.

Деца их обожавају!

Ушуњали су се у наше шарено царство и потпуно су нас омађијали мирисом. Сада чекају и на вас!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...