субота, 19. мај 2012.

Catimini за распемећивање!!!



Бренд Catimini постоји од 1972. године и од самог почетка освојио је милионе дечака и девојчица (и њихових мама) широм света. Од Дубаија до Мајамија, Париза до Новосибирска - Catimini данас продаје своју висококвалитетну дечију гардеробу у својим бутицима, али и одабраним модним радњицама за децу. Заиста смо поносни што можемо да вам понудимо ову веселу и пуну боја гардеробу, али ипак са дозом елеганције, односно женствености и дечачког шарма, и у Београду.

Од колекције за бебе, преко колекције за малу децу све до тинејџера Catimini нуди широк избор веома модерних и несвакидашњих модела и одевних предмета који одишу типичним француским стилом. Колеције, наравно, укључују и пратећи аксесоар – траке за косу, мараме, шешире, ешарпе, које допуњују хаљине или феноменалне гумене чизме и кишобране, који се савршено уклапају уз кишне кабанице. Оно што желим да подвучем је да осим дизајна, који је заиста важан, Catimini можда чак и више обраћа пажњу на квалитет тканина и принтова, као и израду модела.

И поред тога што већ 40 година праве гардеробу за децу и што сваке године излазе по две колекције (јесен/зима и пролеће/лето), колекција за лето 2012. је заиста посебна!


Колекције за бебе ( 0 - 2 године ) - се одликују принтовима и апликацијама стилизованих животиња, цветним мотивима и гусарима. Што се боја тиче, за девојчице се издвајају неизоставна пастелна розе у комбинацији са такође пастелном зеленом, плавом и црвеном. Потпуно једнако, ако не и више, је заступљена комбинација циклама, љубичасте и зелене, као и снег бела са апликацијама у јарким бојама. За бебе дечаке посебно се истичу: небо плава, зелена, црвена и тегет, са преслатким апликацијама тигрића, дечака у балону, гусара.







Колекције за малу децу ( 3 месеца – 4 године ) -  су, по мом мишљењу, потпуно непоновљиве, феноменалне и лепше од свега што сам икада видела. Заиста сам имала велики проблем да у мору предивних комада изаберем оне које ћу вам понудити. О избору гардеробе за своју госпођицу да и не говорим! На крају сам схватила да желим да јој узмем све! Обиље боја, кројева и модела, са акцентом на апликације, принтове и детаље попут дугмета, машнице, крагнице, манжетне, учиниће да се и ви заљубите у ову гардеробу! 













Колекције за ''велику'' децу ( 4 године – 10 година) – су заиста префињене. Од боја доминира тиркизно плава, која је апсолутни хит овог лета. Поред тиркизне, зелена и циклама су веома заступљене, али уколико вам је потребно да се ваша госпођица претвори у звезду прославе, хаљинице са белом основом и предивним пастелним мотивима, оставиће без даха све присутне. За дечаке је најзаступљенија маслинасто и јарко зелена, са примесама црвене, жуте, циклама и тиркизне. Све маме и њихове девојчице ће га сигурно приметити.






субота, 12. мај 2012.

Pediped за пролеће-лето 2012.



Још увек су доступне!!! Иако нам је пре пар дана стигла нова количина ципелица, већ припремамо нову поруџбину која ће стићи крајем маја. Дакле, уколико желите свој пар, имате времена да размишљате и поручите ципелице до 20. маја, а код вас стижу до краја месеца.

Што се моје госпођице тиче на реду су дефинитивно сандале (Maggie тиркизне)  и патике (Jones розе) – мама је пустила да ''избере'' (нов облик глагола ''изабрати'').  Ципеле за сваки дан имамо (Grace и Annie), као и ципеле за базен и плажу (наравно, омиљене Nile наранџасте).

Погледајте и ''изберите'' заједно и ви!!!

Наравно, 10% попуста на сваки пар који наручите и капаришете (капара износи 50% од вредности ципелица) и даље важи, али имамо још изненађења – уколико изаберете 3 пара ципелица у једној наруџбини на трећи пар добијате 20% попуста! Ципеле можете поручити на неколико начина: преко нашег фејсбук профила, слањем мејла, или позивом на 3222-409 (10:00-20:00). На сајту www.pediped.com можете проверити да ли су: патике, сандале, ципеле, балетанке, римљанке,... које желите још увек доступне за поручивање. 





четвртак, 10. мај 2012.

Шопинг дани



Grazia Shopping Night, ноћ куповине са попустима, одржаће се у петак, 11. маја, од 20 часова до поноћи. Поводом овог догађаја, имамо за вас посебно изненађење! Обзиром да смо мали и спавамо ноћу, наша акција ће бити организована у петак и суботу током дана.

Све купце очекује 20% попуста на гардеробу познатих светских брендова Catimini и Desigual, 10% на Pediped ципеле и 5% на Micro тротинете!!! Комплетан аксесоар: торбице, кишобрани, капе, мараме, чарапе, купаћи костими, шналице, рајфови,... је на снижењу од 30%.







Радно време у петак, 11. мај,  је од 10:00 до 20:00 часова, а у суботу, 12:мај, је од 10:00 до 15:00.











Добродошли!


недеља, 6. мај 2012.

Desigual за пролеће-лето 2012.



Нова дечија Desigual колекција налази инспирацију у неким од блокбастера и њиховим најпрепознатљивијим карактеристикама.

Колекцију за девојчице чине четири линије: LITTLE MISS SUNSHINE, ÁMELIE, AVATAR и BUG'S LIFE.

LITTLE MISS SUNSHINE јесте експлозија боја, то је линија коју карактерише ‘’психоделичност’’. Нови приступ ‘’Галактичком принту’’ идентификује бренд, али виђен кроз призму калеидоскопа, и све у комбинацији са тракама које освежавају дизајн одеће.

ÁMELIE је најромантичнија линија колекције за нежне девојчице и мање одважне маме које траже дизајн који одаје још више безбрижност и женственост. Слободни принтови, у комбинацији са ретро шарама, слатким детаљима, као што су  поруб и чипка, у стилу двадесетих година прошлога века.


AVATAR је чиста имагинација, инспирисана фантастичним светом Пандоре. Ова линија са принтовима диспропорцијалних величина, цветовима и животињама који су плод ствараочеве маште у строгом контрасту боја је ода свим чудноватим невероватним стварима.

Коначно BUG'S LIFE комплетира колекцију са својом природном основом, садржи дигиталне принтове који репродукују фантастични свет инсеката са хипер-реалистичним цвећем и растињем, увек користећи лепоту боје као поенту.


Колекција за дечаке подељена је на две линије: PIRATE и THE BROTHER.

PIRATE је уствари свет пирата прилагођен DESIGUAL универзуму, који је самим тим  постао више од  уобичајеног погледа на свет гусара. Ова одећа је за чиле дечаке који уживају у шаренилу и томе да ће у њој бити јединствени.

THE BROTHER претпоставља више нежности, меканији осећај, ‘’лакши’’ принт, минималне детаље, али он и даље носи ту DESIGUAL црту.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...