субота, 19. мај 2012.

Catimini за распемећивање!!!



Бренд Catimini постоји од 1972. године и од самог почетка освојио је милионе дечака и девојчица (и њихових мама) широм света. Од Дубаија до Мајамија, Париза до Новосибирска - Catimini данас продаје своју висококвалитетну дечију гардеробу у својим бутицима, али и одабраним модним радњицама за децу. Заиста смо поносни што можемо да вам понудимо ову веселу и пуну боја гардеробу, али ипак са дозом елеганције, односно женствености и дечачког шарма, и у Београду.

Од колекције за бебе, преко колекције за малу децу све до тинејџера Catimini нуди широк избор веома модерних и несвакидашњих модела и одевних предмета који одишу типичним француским стилом. Колеције, наравно, укључују и пратећи аксесоар – траке за косу, мараме, шешире, ешарпе, које допуњују хаљине или феноменалне гумене чизме и кишобране, који се савршено уклапају уз кишне кабанице. Оно што желим да подвучем је да осим дизајна, који је заиста важан, Catimini можда чак и више обраћа пажњу на квалитет тканина и принтова, као и израду модела.

И поред тога што већ 40 година праве гардеробу за децу и што сваке године излазе по две колекције (јесен/зима и пролеће/лето), колекција за лето 2012. је заиста посебна!


Колекције за бебе ( 0 - 2 године ) - се одликују принтовима и апликацијама стилизованих животиња, цветним мотивима и гусарима. Што се боја тиче, за девојчице се издвајају неизоставна пастелна розе у комбинацији са такође пастелном зеленом, плавом и црвеном. Потпуно једнако, ако не и више, је заступљена комбинација циклама, љубичасте и зелене, као и снег бела са апликацијама у јарким бојама. За бебе дечаке посебно се истичу: небо плава, зелена, црвена и тегет, са преслатким апликацијама тигрића, дечака у балону, гусара.







Колекције за малу децу ( 3 месеца – 4 године ) -  су, по мом мишљењу, потпуно непоновљиве, феноменалне и лепше од свега што сам икада видела. Заиста сам имала велики проблем да у мору предивних комада изаберем оне које ћу вам понудити. О избору гардеробе за своју госпођицу да и не говорим! На крају сам схватила да желим да јој узмем све! Обиље боја, кројева и модела, са акцентом на апликације, принтове и детаље попут дугмета, машнице, крагнице, манжетне, учиниће да се и ви заљубите у ову гардеробу! 













Колекције за ''велику'' децу ( 4 године – 10 година) – су заиста префињене. Од боја доминира тиркизно плава, која је апсолутни хит овог лета. Поред тиркизне, зелена и циклама су веома заступљене, али уколико вам је потребно да се ваша госпођица претвори у звезду прославе, хаљинице са белом основом и предивним пастелним мотивима, оставиће без даха све присутне. За дечаке је најзаступљенија маслинасто и јарко зелена, са примесама црвене, жуте, циклама и тиркизне. Све маме и њихове девојчице ће га сигурно приметити.






2 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...