недеља, 25. март 2012.

МИКРО тротинети



Micro Mobility Systems AG је млада фирма која развија, производи и дистрибуира различите производе за децу, омладину и одрасле, али и швајцарску армију, а свој највећи успех постигла је са овим тзв. Микро-скутером који се данас продаје у преко 50 земаља широм света. Да је то тако сведочи неколико милиона продатих тротинета, а инспирисани овим производом љубитељи екстремног спорта почели су се удруживати и организовано такмичити.
Успех који су МИКРО тротинети постигли заснован је на жељи њиховог изумитеља да себи олакша свакодневни живот. Наиме, Вима Оуботера, творца овог надасве препознатљивог тротинета, делила је мала раздаљина од његовог омиљеног места у којем је уобичајавао ‘’ужинати’’, међутим не толико кратка да би се одлучио на пешачење, али ни довољно дугачка за бицикл. Нашао је супер решење за свој проблемчић, али и усрећио све нас!
Он није измислио ништа ново, али је водећи се искуством конструисао справу која ће унапредити овај вид спортске активности. МИКРО тротинет постао је синоним за удобну, безбедну и лаку вожњу, уз све то краси га модеран и леп дизајн. И поред тога што је изузетно лаган, одликују га компактност и чврстина.
Ова спортска играчка не само да поспешује кретањe и вежбу, већ утиче на развој дечије моторике, координације и равнотеже. Развијен је у сарадњи са швајцарским медицинским експертима за децу предшколског узраста.

Јединствени механизам управљања по принципу преноса тежине чини га веома лаким за управљање, а газиште му је додатно ојачано фибергласом. Меке и заобљене ивице поништавају било какву могућност повреде, а специјални Т- управљач пружа додатну сигурност у току вожње. Висококвалитетне кочнице поседују челичну опругу и не загревају се прилико кочења.
 
MINI MICRO

Спортска играчка која поспешује кретање и утиче на развој дечије моторике, координације и равнотеже. Развијен је у сарадњи са швајцарским медицинским експертима за децу предшколског узраста. Посебан механизам управљања по принципу преноса тежине омогућава лако и брзо учење вожње. Изненадићете се шта ваше дете може да уради након само неколико минута! Направљен је од најквалитетнијих материјала потпуно нешкодљивих по здравље деце о чему говоре многи међународни сертификати. Меке и заобљене ивице спречавају било какву могућност повреде, а 2 године гаранције  потврда су швајцарског квалитета и гаранција дуге забаве за ваше дете. Предвиђен је за децу узраста од 2 до 5 година и за тежину до 20 килограма.


MAXI MICRO

Ово је модел за клинце који су обожавали вожњу свог минија, али су постали превелики и претешки за њега. Телескопски управљач и механизам управљања по принципу преноса тежине дају јединствен осећај сурфовања по асфалту. О сваком детаљу израде водило се рачуна у циљу што веће сигурности и издржљивости. Газиште је ојачано фибергласом, кочнице са гуменим додацима, силиконски точкови, најквалитетнији лежајеви, 2 године гаранције. Предвиђен је за децу узраста од 5 до 12 година и за тежину до 50 килограма.


MICRO G-BIKE+

Уколико желите да свом малишану пружите тренутке забаве, рекреације и правилног развоја G-BIKE+ је идеално решење за вас. Савршен је за вежбање координације покрета, одржавање равнотеже и први је корак у учењу вожње бицикла. О његовој иновативности  и квалитету говоре бројне награде. Модел поседује седиште подесиво по висини обложено посебном пеном која је хемијски потпуно нешкодљива. Ручна кочница је изведена тако да елиминише могућност повреде детета и налази се сакривена у алуминијумском раму. Предвиђен је за децу узраста од 2 до 5 година и за тежину до 20 килограма. 2 године гаранције.




Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...