понедељак, 26. децембар 2011.

Oilily торбице за девојчице


Од недавно код нас можете пронаћи и добропознати бренд и на овим просторима – Oilily. У питању су торбице, ранчеви, кофери из колекције за децу, док маме  торбе могу да одаберу у преслаткој радњици која се налази у ЕуроцентруOilily.


Дакле, све стварчице можете да спакујете у овај прелепи кофер на точкиће и кренете на пут. Кофер је црвенкасте боје и цео је прекривен картама, етикетама и осталим стварима које можете прикупити на путовањима. Пас који се налази иза прозора може да се уклони и на његово место можете поставити на пример слику ваше девојчице. Унутар кофера се налазе еластични каишеви којима можете фиксирати пртљаг. Величина кофера је 30 x 16 x 40 центиментара.



Приручан мали кофер, из исте колекције, намењен је правим колекционарима. Са предње стране се налази џеп у облику ракете са сликом куце, коју можете заменити  било којом другом сликом по вашем избору. Величина овог кофера је 32 x 12.5 x 22.5 цм.  


И још једна торба из ове колекције, намењена првенствено мамама које имају бебе, такозвана ''дајперка'', јер има све потребне џепове за пелене, флашице, цуцле,... као и повијалицу.


Овај пресладак ранац у облику меде створен је за романтичне девојчице. Меда није само практичан и модеран, већ може и да се грли! Каишеви који иду преко леђа су подесиви. Величина је 17 x 10 x 22 цм.



Новчаник меда, који може да се користи и као торбица која се носи преко рамена, направљен је од меканог, белог лажног крзна. Величина торбице је 13 x 5 x 11.5 цм, а каиш који иде преко рамена је подесив.


Прави зимски ранац за госпођице. Можете га понети на клизање, у биоскоп, у посету позоришту, на плес, ... У црвеној боји, са цветним апликацијама и оивичен вештачким крзном, овај ранац са предње стране има и џеп који се копча на рајсфершлус и који је довољно велики да у њега могу да стану папирне марамице и резервне рукавице.

Снижење зимске колекције


Од понедељка 19. децембра  почело је велико новогодишње снижење на целокупан асортиман гардеробе из колекција за јесен-зиму 2011.



Обрадујте ваше малишане комадом гардеробе у којем ће изгледати потпуно предивно док отвара пакетиће. Можете да одаберете и поклон за испод јелке код нас, а ми ћемо га упаковати у прелепу црвену кутију и ваш пакетић је спреман!



Припремите се за снежне дане који нас очекују и одаберите шал, капу, рукавице по цени нижој за 30%. 



Такође, зимске јакне можете купити по цени нижој за 20 и 30%,



али вас такође подсећамо да имамо још пар прошлогодишњих модела који се сада могу купити упола цене.



Хаљинице, панталоне, хеланке, мајице,... такође су снижене!!!




Све Desigual торбице и хеланке су снижене 30%.





Од понедељка 26. децембра биће снижене и Oilily торбице за 30%,



као и Pediped ципеле и чизме за 10-20%.



Поред гардеробе, обуће и торбица можете обрадовати ваше малишане и играчкама које имамо у понуди.

Coka Kavalini носе у себи нежност неких прошлих времена. Ове уникатне играчке настају у малом атељеу Невене Гојковић у Београду. Свог власника ће одвести у далеке, неистражене пределе. Не траже много заузврат, хране се сновима, а ужинају машту. Кравица, коњић, магаренце и остала дружина вас чека спремна за нове авантуре.



Математичке играчке које ће ваше дечаке и девојчице научити шта је пирамида, купа, шта квадрат, а шта коцка излазе из руку Славице Павлице Тирнанић, професорке математике.



Ова иста професорка од малих ногу гаји љубав према рукотворинама и кроз ове дивне, ручно прављене, уникатне шналице и рајфове, уз помоћ тракица, дугмади, машница, испуњава своје уметничке снове из младости .


субота, 10. децембар 2011.

Ваучере су добили...

Драги пријатељи,
На самом почетку желим да вам се захвалим што сте учествовали у наградној игри и уједно извиним што резултате објављујемо тек сада. Мало нас је омео интернет, мало рођендани, гости, гужва,...
Дакле, укупно сте оставили 50 коментара и random.org је одлучио да ваучер у износу од 1.000,оо динара добију следећа 3 комнтара:

Random Integer Generator

Here are your random numbers:
18 28 9
Timestamp: 2011-12-10 14:53:47 UTC

Честитамо срећним добитницима, а све остале позивамо да нас прате, јер ће ускоро бити нових награда!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...