среда, 30. новембар 2011.

Les petits поклон ваучери


Избор поклона више није проблем, било да је повод рођендан предстојећи новогодишњи и божићни празници или било који значајни датум, нећете погрешити ако на поклон однесете ''Les petits поклон ваучер''. Износ бирате сами, а у оптицају су ваучери од 500,оо до 5.000,оо динара.

Не треба да размишљате да ли ћете одабрати одговарајућу величину, боју или чак артикал... једноставно купите поклон ваучер(е) у износу који желите, а особа којој га поклоните може да изабере нешто по свом укусу.

Поводом предстојећих празника, поклањамо читаоцима нашег блога 3 ваучера у износу од 1.000 динара. Дакле, три најсрећнија читаоца ће добити по један ваучер. Добитнике ће методом случајног узорка одлучити RANDOM.ORG.

Како да учествујете?
  1. Постаните, уколико већ нисте, наш пријатељ на Фејсбуку или кликните Придружи се на десној страни блога при дну.
  2. Оставите коментар овде испод текста , као и своју и-мејл адресу како бисмо могли да Вас контактирамо ако сте добитник.
Игра се завршава 4. децембра у 00:00.
 
СРЕЋНО!!!

субота, 12. новембар 2011.

Главна правила сезоне



1. Одложите велику куповину. Прво искористите све што имате од летње гардеробе. Слојевито комбиновање кратких рукава са кошуљицама и танким џемперићима је савршено док је још топло (ипак је преко 10 степени). Затим купите само неопходне комаде и наравно неодољиве, како се не би продали, а остатак у следећем месецу када већ лагано крећу распродаје. Можда је прави тренутак да поменемо да новогодишња распродаја у нашем бутику почиње од 20. децембра.

 
2. Комбинујте боје и стилове. Љубичаста, бела, тегет, па затим све нијансе зелене и плаве, све су то боје јесени и зиме која је пред нама. Ту је затим и микс стилова, од урбаних стварчица од џинса до традиционалних детаља у виду штриканих џемпера са цветићима и широких сукњица.


3. Изаберите линије, туфне, карирано. Са овим детаима сте потпуно у тренду!



4. Сукњице су хит. Ако и ваше девојчице воле сукњице, уживаће у препорукама за ову сезону, јер су сукњице потпуно неизоставни комад гардеробе. Неки од следећих текстова биће посвећен искучиво сукњицама. У игри су разни материјали и модели! И да, уколико нисте до сада облачили вашој девојчици сукње, право је време да почнете. Изгледаће потпуно неодољиво!


5. Шарене чарапе. Испод сукњица су обавезне чарапе лудих боја, са штрафтама, цветићима, туфнама, и осталим веселим и дечијим дезенима. 


6. Уз сукњицу иду чизмице. Обавезан детаљ за све шик девојчице!


На крају, остаје вам само да ухватите своју девојчицу за руку и прошетате до нас! Дођите да пробамо различите комбинације!

уторак, 1. новембар 2011.

И бебе уживају у бојама


Сви знамо да деца брзо расту и да ће им вероватно свака ствар коју купимо потрајати само једну сезону. Ипак, важно је да дете изгледа лепо, јер чак и мале бебе осећају дивљење околине ако су лепо обучене, што ће допринети развоју и повећању самопоуздања.



Такође, бебе уживају у бојама, па им треба и куповати одећу веселих боја.





Са временом, и ваше дете ће почети да схвата концепт лепог облачења, што ће свакако имати утицаја и на његов каснији избор гардеробе. Дете би од малих ногу требало навикавати на добру и квалитетну гардеробу, јер ће тако и касније лакше градити свој стил. 





Неморате давати огромну количину новца и куповати кофере гардеробе. Неколико добрих комада, који иду једни уз друге, биће сасвим довољно!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...